-Személyiségünk a karakterek tükrében-

Minden kornak megvan a maga „emberi ideálja”.  A mai ember sikeres, eredményes – ám az ezekre törekvés nem mindenkinek természetéből adódó adottsága mégis megpróbál megfelelni ennek a képnek, különben lemarad. Ilyenkor vélhetően szembe megy a saját karakterével és nemes egyszerűséggel tönkre teszi magát, de hogy jól nem érzi magát a bőrében, az biztos.

Van más alternatíva is. Mégpedig hogy megismerjük a saját karakterünket és annak használva minden adottságát legyünk sikeresek olyan területen és úgy, ahogy az számunkra kézen fekvő és jó érzés.

Ehhez nyújt alternatívákat az enneagram, ami számos ősi bölcseleti hagyomány modern ötvözete. Nincs olyan embereket leíró rendszer, ami ellentmondana ennek a tudománynak. Viselkedés szinten lehetünk bármilyenek, ám az alap mozgatórugóink nem változnak. Ezek a karaktereink, amelyek kaphatnak ugyan színezeteket, de az alap kiindulópontjuk ugyanaz.

 

Miért minket?

  1. Mert ilyen képzést Kecskeméten nem találsz, és mi is ritkán jövünk.
  2. Mert a tréning nem csupán magadat, de a környezetedben élőket is segít megérteni.
  3. Mert SOKKAL kevesebb lesz az életedben a konfliktus.
  4. Mert a tréningen minden résztvevő főszerelő. Kivéve téged, ha te nem szeretsz J
  5. Mert ügyfeleidet is megérted, így könnyebben értesz majd szót velük.
  6. Mert különleges módszerünk segítségével a két nap alatt a karakterek legbelső mozgatórugóit is megérted.
  7. Mert segítséget adunk az egyes karakterek biztos felismeréséhez.

 

A reformerek

„A legtöbben komoly és megfontolt embernek tartanak – és azt hiszem, végső soron az is vagyok. Mindig igyekeztem őszinte és objektív lenni önmagammal kapcsolatban, és eltökélt szándékom, hogy mindig a lelkiismeretem szavát kövessem – kerül, amibe kerül.

A segítők

„Számomra természetes dolog barátságosnak lenni: könnyedén kezdeményezek beszélgetést és mindenkivel tegeződöm. Az emberek igen kedvesen reagálnak arra, amikor figyelmet és bátorítást kapnak tőlem.”

Az eredményesek

„Nagyon bánt, ha nem tudok hatásos és hatékony lenni. Igyekszem a lehető legjobb színben feltüntetni magam mások előtt – de hát nem így van ezzel mindenki? „

Az individualisták

„Hajlamos vagyok hosszan borongani negatív érzésekben, mire sikerül megszabadulnom tőlük. Elég nehezen veszek rést bármilyen munkában, ha abban a kreativitásomnak vagy jut szerep benne.”

A megfigyelők

„Szeretek a  dolgok mélyére ásni, és alaposan megvizsgálni minden részletet, amíg a lehető legteljesebben végig nem elemzem az adott kérdést. Nem sok embert bocsátok be a világomba.”

A lojálisok

„A tekintély egyszerre ébreszt bennem vonzalmat és bizalmatlanságot. Nagyon érzelmes vagyok, bár ritkán mutatom ki, hogy mit érzek – kivéve azok előtt, akikhez közel állok, de még előttük sem mindig.”

A rajongók

„Az agyam állandóan zsibong – néha úgy érzem, hogy egyszerre tíz különböző dolgon gondolkodom. A naptáram tele van és én éppen ezt szeretem – nekem aztán nem alszik meg a tej számban.”

A kihívók

„Rendkívül önálló vagyok és nem szeretek másoktól függeni azokban a dolgokban, amikre igazán szükségem van. Úgy érzem ha valamire akarunk jutni az csak konfliktus, hars és elkerülhetetlen veszteségek árán lehetséges.”

A béketeremtők

„Úgy tűnik, hogy mások azt szeretik bennem a legjobban, hogy biztonságban érzik mellettem magukat. Inkább engedek másoknak, mint hogy jelenetet csináljak. Elég könnyű nekem örömöt szerezni és többnyire úgy érzem beérem azzal, amim van.”

 

Dátum: 2018. január 18-19. (9h-17h)

Díj: 90 000 Ft + Áfa (a két napra összesen)