-Időről időre az idő sodrásában-

Írhatnék ide nagy szavakat, miszerint a legdrágább kincsünk, és mégis hagyjuk elfolyni sokszor – de ezt már mind ismered. Inkább nagyon egyszerűen: okosan. Ennek a teljes módszertanát mutatjuk meg a tréningen – és nem csupán a hagyományos időgazdálkodási eszközöket, hiszen azóta az informatika mondhatjuk átvette életünk irányítását. És tudjuk azt is, hogy sokszor próbáltál már változtatni szokásaidon, de valahogy mindig visszatértél az eredetihez.

A képzés segítséget nyújt abban, hogy saját indíttatásaidat is figyelembe véve alakítsd ki a saját időgazdálkodásodat. Vagyis olyan tudással és tervvel távozz, amit valóban véghez is tudsz vinni és ne gyökeresen kelljen megváltoztatni az életedet.

Miért minket?

  • mert a tréningen leginkább a te adottságaiddal foglalkozunk és hogy melyik módszer testhezálló számodra – ha te nagyon nem akarsz nemet mondani, akkor ezt kalkuláljuk bele az időgazdálkodási kisokosodba
  • a fentieken felül teljes módszertant vihetsz haza az időgazdálkodással kapcsolatosan
  • mert ez a tréning valóban teljes mértékben személyre szabott. Előtte alaposan kikérdezünk jelenlegi szokásaidról, így egészen pontos tervvel állunk elő a tréningen.

Egyéni időterv

Ez a tréning lényege valójában. Hiszen az alábbiakkal már talán találkoztál, amikor próbáltál időt felszabadítani magadnak korábban. Mi megnézzük, mi igazán fontos számodra és megtanítjuk, hogy kezeld azt, ami nem – mégis időt vett el tőled eddig.

Időrablók

Csak gyorsan megnézem, hol lehet kapni a fúrót a megvalósításhoz és már vissza is térek a feladathoz. És egy óra múlva azon kapod magad, hogy már végiglapoztad az összes bútoráruházat és láttad az összes akciós terméket. Könnyű elcsábulni. És egy óra teljesen fölöslegesen ment el a napodból, pedig beterveztél annyi mindent. (Apropó, a megfelelő arányú időtervezésről is beszélünk.) Ez csak egy az időrablók közül, ami csak gerjeszti a stresszt az életedben. Lesz tippünk rá, hogy irányíthatod te az életedet.

Eisenhower mátrix

Hogy van-e köze a volt amerikai elnökhöz, nem tudjuk pontosan. Ám hogy kiválóan használható a feladatok priorizálásában, az biztos. És azt is látjuk, hogy sajnos nagyon kevesen használják helyesen a módszert. Megmutatjuk, hogyan a legcélravezetőbb.

Mindig elérhetőnek lenni

A legnagyobb csapda, amibe eshetünk. Azonban ahhoz, hogy ne legyen hiányérzetünk és tudjuk behatárolni partnereinket, családtagjainkat határozott és következetes kommunikációra van szükség. Ebben is segítünk a tréningen.

Kis kövek, nagy kövek

Biztos hallottad már a kifejezést az időgazdálkodással kapcsolatban. Ha nem, most megismerheted az egyik legfontosabb időgazdálkodási alapelvet, aminek használatával valóban úgy érezheted, hasznosan telnek napjaid.

Informatika az életünkben

Az egyik legnagyobb időrabló, ha nem megfelelően használjuk. Tippeket, trükköket adunk ahhoz, hogy ne ragadj a böngésző varázsában.

Kontroll

Ebben a témában a kontroll az egyik legfontosabb feladat. A tréningen megmutatjuk, hogyan használhatod úgy, hogy az új időgazdálkodási elveid ne kényszerként legyenek jelen, hanem minden esetben jó érzéssel szolgáljanak téged.

Dátum: 2018. január 26.

Díj: 18 000 Ft + Áfa