A Szegedi Tudományegyetemen szereztem földrajz-környezettan szakos tanári diplomát, középiskolai tanárként, egyetemi óraadó oktatóként, és felnőttképzési szakemberként szereztem szakmai tapasztalatokat az oktatás-képzés területén.

Környezeti nevelési szakértőként több projekt kutatásvezetője voltam, közoktatás-fejlesztő kutatótanárként szakmai publikációk, tankönyvek írásával, tudományszervezéssel, oktatási program fejlesztéssel is foglalkoztam. A környezeti ismeretrendszer fejlődésével és környezeti attitűd formálásának lehetőségeivel foglalkozom, és a hatékony környezeti nevelés lehetőségeinek kutatásából írom PhD dolgozatomat az ELTE Neveléstudományi Doktori Iskolájában.

4 éve dolgozom a felnőttképzés területén, közel száz OKJ-s és szakmai képzést szerveztem, emellett több mint 50 TÁMOP 2.3.3 és 6.1.2 pályázat keretében megvalósuló képzést, programot menedzseltem projektvezetőként. Ezzel párhuzamosan 3 év alatt, 16 humán és társadalomtudományi kutatás vezetője voltam a KKV szektorban. Munkámnak köszönhetően a tudomány és az innováció fontossága, a kutatási tevékenységek által országszerte több nagyvállalatnál és középvállalatnál értéket teremtett.

2012-től a Fürkész Holding Kft egészségre nevelő és szemléletformáló életmódprogramok című projektjeinek vezetője vagyok. A testi lelki egészség, a hatékony egészségnevelés, egészségfejlesztés közvetítése, tanítása pedagógusként is szívügyem volt, felnőttképzési szakemberként gyakorlati tapasztalatomat és elméleti tudásomat felhasználva segítem a programok lebonyolítását és megvalósulását.