-„A boksz az a játék, amiben a győztest is alaposan elverik”-

Konfliktusainkban többnyire tudattalanul vagyunk benne, ösztönösen reagálunk. Elkerüljük, kikerüljük – ezzel gyakorlatilag mérgezve mindennapi kapcsolatainkat. Hiszen nem vagyunk egyformák, így a reakcióink sem azonosak. Ezeket a félreértéseket kezelni kell. Viszont sehol nem tanuljuk.

Segítséget nyújt abban, hogy kezeld az életedben a konfliktusokat – és így kiegyensúlyozottabb életet élhess.

Miért minket? Néhány visszajelzés korábbi tréningjeinkről

„Erre a tudásra mindenkinek szüksége van. Nem is értem, miért nem voltam még eddig ilyen tréningen.”

„Hálásan köszönöm!”

„Nagyon sok tanulságos dolgot tanultam, amit

csoportvezetőként holnaptól már alkalmazni is fogok.”

„Tökéletes választás volt! Csak ajánlani tudom a képzéseket, minden tekintetben 5* amit nyújtanak!:)”

 

  1. Mert mindezt végig az élmény alapú tanulás – vagyis a tréning módszertanával adjuk át. Így azon felül, hogy hozzájutsz a konfliktuskezelés elméleti alapjaihoz – a tapasztalati tanulással azonnal rögzül is a tudás.
  2. Mert sokkal jobban megismered önmagadat és az erősségeidre tudsz építeni
  3. Mert minden tréningünk kiváló hangulatban telik amellett, hogy játszva tanulnak a résztvevők
  4. Mert figyelünk arra is, hogy az egyes csoportokban összeillő résztvevők tanuljanak

Önérvényesítés

Biztos volt már olyan az életedben, hogy rábólintottál valamire, amit egyébként talán nem is akartál megcsinálni. Mert nem akartál, nem mertél, nem volt kedved (mert talán újabb vitákat szült volna) ellenkezni a másikkal és NEM-et mondani. Meg sem tudom számolni, hány tréning résztvevő jön rá a tréning után (gyakorolva az önérvényesítést), hogy valójában csak ő félt a reakciótól – semmi rossz nem történt.

Kritika kezelése

Nem könnyű sem a felénk irányuló kritikát kezelni, sem másnak úgy adni visszajelzést, hogy ne bántsuk meg vele a másikat. Ezért inkább nem is mondjuk, csak magunkban dohogunk. Megmutatjuk, hosszú távon hova vezet ez és miért alakul sok emberi kapcsolat úgy, ahogy. Sőt! Megmutatjuk, hogy érdemes kezelni a felénk érkező kritikát, és hogy adhatunk visszajelzést bántás nélkül.

Konfliktus folyamata

Megmutatjuk, hogyan működnek a konfliktusok általában. Mi az a hajtóerő, ami minden, a konfliktusban résztvevő személyt különböző viselkedésekre ösztönöz. Megérted, hogy mindenki így működik és meglátod azt is, meddig öntudatlan (és mitől) a folyamat és honnan dönthetsz te arról, mit teszel egy konfliktusban – ezzel befolyásolva annak kimenetelét.

Nehéz emberek

Megtudhatod, kik is azok a bizonyos nehéz emberek és miért tartjuk őket annak. Arról is lesz szó, hogy érdemes kezelned őket.

Konfliktusok szintjei

Biztos volt már olyan ember az életedben, akivel nem jutottál dűlőre – ám elkerülhetetlen volt, hogy rendezzétek kapcsolatotokat. Kiderítjük, milyen szinten volt ez a konfliktus és milyen megoldási stratégia társulhat a helyzethez.

Vezetőként más konfliktusában

Vezetőként talán a legnehezebb feladat, hogy meghúzzuk azt a határt, amikor bele kell avatkoznunk két beosztottunk konfliktusába – vagy hagynunk kell nekik rendezni a kérdéskört. A legnagyobb feladat, hogy el tudjuk dönteni, melyik megoldás vezethet eredményre valójában. A tréningen erről is lesz szó – illetve megtudhatod, milyen következményei lehetnek egyik vagy másik döntésnek, reakciónak.

Konfliktus típusok

Tudtad, hogy megkülönböztetünk cél, szerkezeti, szociális konfliktust? És még van pár típus, aminek érdemes utána nézni, éppen milyen típusú konfliktussal állunk szemben. Miért szükséges ez? Hiszen így a megfelelő, célra vezető reakciót adhatjuk rá.

 

Dátum: 2018. június 14.

Díj: 18 000 Ft + Áfa