-Hogy lehetnek előkészített „egyszerű” beszélgetések-

Annyi tárgyalástechnikai módszertan ismeretes már, csak győzzük megtanulni ezeket. Mi azonban ötvöztük azt a tudást egy tréningben, amit eddig elsajátítottunk hosszú évek alatt. Ennek a tudásnak az alapjait adjuk át.

Miért minket? Néhány visszajelzés korábbi tréningjeinkről

„Nem minden tréner hagyja így szárnyalni a csapatot, de jó volt látni, hogy ez abszolút nem ment a tartalom rovására, sőt! Ez alatt az egy nap alatt is rengeteget tanultam magamról, másokról.”

 „Tökéletes választás volt! Csak ajánlani tudom a képzéseket, minden tekintetben 5* amit nyújtanak!:)”

„A tréning rendkívül jó hangulatban zajlott, miközben pontos képet kaptunk sok-sok hétköznapi viselkedésformáról és azok okáról. Érdekes volt látni, megtudni viselkedésünk, egyes reakcióink mozgatórugóját. Ha valami nem volt jó, arra a tréner rávezetett – és nem kemény kritikaként kaptuk meg. Így tanulhattam a legtöbbet magamról.”

 

  1. Mert éles tárgyalási helyzetekben próbálhatod ki magad – ám ezúttal korrekt és őszinte, építő jellegű visszajelzést kapsz erősségeidről és fejlesztendőidről.
  2. Mert mindezt végig az élmény alapú tanulás – vagyis a tréning módszertanával adjuk át. Így azon felül, hogy hozzájutsz a konfliktuskezelés elméleti alapjaihoz – a tapasztalati tanulással azonnal rögzül is a tudás.
  3. Mert sokkal jobban megismered önmagadat és az erősségeidre tudsz építeni
  4. Mert minden tréningünk kiváló hangulatban telik amellett, hogy játszva tanulnak a résztvevők

Saját érdekeim érvényesítése

Biztos volt már olyan, hogy rábólintottál valamire, amit már akkor tudtál, hogy nehéz lesz teljesíteni. Segítünk, hogy ne kerülhess hasonló helyzetbe legközelebb. Megmutatjuk, hogy egy jól felépített, megtervezett tárgyaláson valójában nem adódhat ilyen helyzet.

Ellenvetések kezelése

Túl drága, túl olcsó, túl sok, túl kevés. Tárgyalás közben nyilván találkoztunk már hasonlókkal. Megmutatjuk, melyik kifogás, ellenvetés – és melyik valós igény a partner részéről.

Kérdezéstechnika

Már régen tudjuk, hogy aki kérdez, az irányítja a beszélgetést. JÓL kérdezni azonban tudni kell. Megmutatjuk milyen a zárt, a nyitott kérdés és milyen eredménye lehet mindkettőnek. Azt is, melyiket mikor, milyen helyzetben érdemes használni.

Testbeszéd

Igen, ez az elsődleges, amit érdemes figyelni egy tárgyaláson. Ha jól olvasom a másik jeleit – esetleg még annak is ismerem a módját, hogyan befolyásolhatom a másik szemmel látható elzárkózását – nyert ügyem van. Megmutatjuk az alapokat.

Tárgyalás folyamata

Ahogy általában a tréningeken, az adott témát – jelen esetben a tárgyalást – szétbontjuk alkotó elemire, ezzel megmutatva, mely pontokon csúszhat el a folyamat. Ilyen a folyamat is, amit pontról pontra átvizsgálunk, melyik részét hagyod el – és ez milyen félreértéseket, negatív eredményeket szülhet.

Tárgyalási stílusok

Fölösleges teljesen új módszertant tanulnod, hiszen eddig is bírtál olyan adottságokkal, amelyek támogatták eredményeidet, sikereidet. Kiderítjük,  melyek ezek és megerősítve saját stílusodat ezekre támaszkodhatsz a későbbiekben.

Meggyőzés

Elsősorban az a cél, hogy egy tárgyaláson felmérd, mi a partnered célja. Ezt azonban a meggyőzés módszerével vajmi kevés sikerrel teheted meg – hiszen így csak ráerőlteted a saját akaratodat. Megmutatjuk, hogy érdemes felmérni a másik igényeit ahhoz, hogy mindkét fél célkitűzései teljesüljenek.

 

Dátum: 2018. április 19. (9h-17h)

Díj: 18 000 Ft + Áfa